Proizvodi

Gume

Goodyear Dunlop Sava Tires

Goodyear Dunlop Sava Tires je jedno od najvećih i najuspješnijih poduzeća za proizvodnju automobilskih guma u srednjoj Europi. U svojoj ponudi ima veliki izbor proizvoda za osobne automobile, sportske terence (SUV) te lagana teretna i teretna vozila.

Danas je Goodyear jedno od najvećih poduzeća za proizvodnju guma koje je prisutno na šest kontinenata i godišnje proda više od 15 milijardi dolara. Osim guma robne marke Goodyear proizvodi i gume više drugih cijenjenih robnih marki, kao što su Dunlop, Kelly, Fulda i Sava.

U vodećim automobilskim časopisima i neovisnim organizacijama za testiranje gume GDST grupacije dobivaju priznanja i nadasve su cijenjene.

Više informacija na: www.goodyear.hr

Dunlop

Dunlopove gume se ističu jedinstvenom kombinacijom iskustva dužeg od sto godina koje je tvrtka stekla na utrkama i suvremenih inovacija.

Visoku razinu izdržljivosti koje Dunlop gume postižu na trkaćoj stazi smo prenijeli na putničke gume za cestovnu vožnju.

Vodeći proizvođači automobila, kao što su Porsche, BMW,Mercedes i Audi, opremaju svoje luksuzne i sportske automobile gumama Dunlop.

Dunlop donosi trkaće tehnologije na cestu da možete voziti s povjerenjem.

Više informacija na: www.dunlop.hr

Sava

Sava je članica obitelji robnih marki grupacije Goodyear od 2004.godine i od tada prodajom visokokvalitetnih guma po razumnoj cijeni postiže sve veće uspjehe po cijeloj Europi.

Svaka guma koju kupite od tvrtke Goodyear Dunlop Sava Tires zadovoljava stroge kvalitete.

Kada kupite gume Sava znate da ste odabrali kvalitetu: pouzdane gume sa zajamčenom izdržljivošću po razumnoj cijeni.

Više informacija na: www.sava-tires.com

Fulda

Danas je Fulda jedna od najpopularnijih robnih marki guma među njemačkim vozačima. Tijekom više od stoljeća dizajniranja guma fokus je ostao nepromijenjen: kombinacija visoke kvalitete i odlične isplativosti.

S vrhunskom upravljivišću,poboljšanim omjerom između cijene i kvalitete, uz gume Fulda sve su nedoumice o izboru suvišne.

Pametno i ekonomično, bez kompromisa u performansama-to je snaga Fulda guma!

Više informacija na: www.fulda.com

Cooper Tire Europa

Starfire Tires je novi brand Cooper Tire Europa.

Amerikanci su ugradili svoju modernu proizvodnu tehnologiju u gume Starfire koje pružaju odličnu vrijednost za razumnu cijenu bez smanjenja kvalitete i performansi.

Cooper Tire je među 10 vodećih proizvođača guma koji ima više od stoljeća iskustva i primaran fokus je na proizvodnji kvalitetnih proizvoda.

Starfire Tires brand nudi veliki izbor dimenzija i uzoraka – kako ljetnih tako i zimskih, prateći zahtjeve europskih cesta.

Atraktivna cijena pristaje kupcima koji traže vrijednost za novac.

Ova guma ima sve predispozicije što se tiče kvaliteta, ime iza sebe, a ima i uobičajenu garanciju kao i sve ostale gume na tržištu, pa vjerujemo da će naći vrlo dobar odziv kod vozača, koji traže pneumatik po pristupačnoj cijeni, koji nudi visok nivo kvaliteta.

Više informacija na: www.coopertire.com

Goodyear
Bosch
Topla
BP