Proizvodi

Autodijelovi

Bosch

Bosch je jedan od najvećih svjetskih proizvođača tehnologije za motorna vozila. Naša ponuda obuhvaća: auto opremu, rezervne djelove, baterije, alate, opremu za dijagnostiku te multimediju - Blaupunkt.

Više informacija na: www.bosch.com

Brembo

Kompanija je osnova 1961. godine u Bergamu. 1970 godine potpisuje ugovor s Ferrari-rem o prvoj ugradnji diskova. Kompanija Brembo danas posluje na 3 kontinenta s proizvodnim pogonima u 9 zemalja.

Više informacija na: www.brembo.com

Tenneco

Tenneco je vodeća grupacija u proizvodnji amortizera i ispušnih sistema. U svom portefelju najznačajniji brandovi su: Monroe amortizeri i Walker ispušni sustav. Monore je vodeći svjetski proizvođača amortizera. Walker je, kao jedan od najvećih proizvođača ispušnih sistema, također dobavljač za prvu ugradnju kod najpoznatijih svjetskih proizvođača.

Više informacija na: www.eu.tenneco-automotive.com

Denso

Nippondenso je osnovan 1949. godine. U ovom dugom razdoblju od osnivanja postao je jedan od vodećih svjetskih proizvođača automobilskih dijelova. Kompanija je promijenila 1. listopada 1996. godine naziv u Denso. Razlog ove promjene je u tome što je kompanija prerasla značenje svog starog naziva čije je značenje bilo Japanski elektronski dijelovi. U svojih 40 tvornica u 18 država na tri kontinenta (Europa, Amerika, Azija) proizvodi široki asortiman kvalitetnih dijelova za industriju automobila i drugih motornih vozila.

Više informacija na: www.denso.co.jp

RTS

RTS grupa je poznati proizvođač rezervnih dijelova koji djeluje na svjetskom tržištu rezervnih djelova. Kompanija je smještena u Mendaro (Španjolska) na 15.000 m2 i zapošljava 260 djelatnika. Osnovan je 1981 godine. Proizvodnja obuhvaća sljedeće rezervne dijelove: kugle, krajnice, lafete, stabilizatore.

Više informacija na: www.rts-sa.es

Pilkington

Piklington je jedan od največih svjetskih proizvodača stakla od kuda i slogan "First in Glas". Pilkington grupaciju čine: Nordlamex-Finska, Triplex-Engleska, Sigla-Njemačka, Arva-Finska, Siv-Italia, Pilkington Automotiv-Austria i originalna su ugradnja za: Alfa Romeo, Audi, BMW, Fiat, Ford, GeneralMotors, Mazda, Mercedes, Neoplan, Nissan, Opel, Porsche, Renault , Saab, Toyota, Volvo.

Više informacija na: www.pilkington.com

National

Unitrade je zastupnik za BIH tržište uglednog engleskog proizvodača. Lamele i setovi kvačila engleskog proizvodača, osiguravaju dobre cijene i dvogodišnje jamstvo. S višegodišnjim iskustvom u proizvodnji. Zadovoljili su ISO 9002 standard.

Više informacija na: www.national-auto.co.uk

Jurid

Jurid kompanija je član grupacije Honeywell koja je osnovana 1904. godine. Sam Jurid je osnovan 1914. godine. Smješten je u Hamburgu. Proizvodni program obuhvaća: disk pločice i pakne. Godišnja proizvodnja se kreće oko 25 mil disk pločica i 10 miliona ostalih komponenti.

Više informacija na: www.jurid.de

Waeco

Waeco kompanija je osnovana 1974. godine u Njemačkoj. Proizvodni program obuhvaća: uređaje za punjenje klima u automobilima, autobusima i kamiona, te veliki izbor rezervnih djelova od klima uređaja kao što su: hladnjaci klime, filteri klime, ventilatori, brtve, kompresori te ostale komponente od klima uređaja.

Više informacija na: www.waeco.com

GKN

Priča o GKN datira još iz davne 1975. godine kada je Dowlais kompanija osnovana u jednom mjestu u Južnom Walesu. Danas je GKN najvažniji proizvođač homokinetički zglobova u svijetu. Povjest i iskustvo u proizvodnji su garancija kvalitete ovog proizvođača.

Više informacija na: www.gknplc.com

Flosser

Sa preko 45 godina tradicije u prozvodnji žarulja, smješten u Trieru (Njemačka) Flosser snabdjeva žaruljama kupce, vodeći prije svega brigu o sigurnoj vožnji i kvaliteti svojih prozvoda. Flosserova proizvodanja obuhvaća žarulje za motocikle, kamione, autobuse i dr.

Više informacija na: www.flosser.com

Dolz

S proizvodnjom na 20.000 m2, Dolz posjeduje najmoderniju opremu za proizvodnju vodenih pumpi.Osnovan je 1934. godine. S 70 godina iskustva danas proizvodi preko 1000 kataloških brojeva za automobile, kamione i traktore.

Više informacija na: www.idolz.com

Embo

Firma Embo trenutno je jedan od vodećih proizvođača rezervnih karoserijskih dijelova za osobna vozila. Proizvodni program firme čine: blatobrani, vezni limovi, haube, pragovi i drugo. Firma je osnovana 1970. nedaleko od Torina i danas izvozi u više od 70 zemalja diljem svijeta.

Više informacija na: www.embo.it

Isam

Isam je osnovan 1963. godine kao snadbjevač Alfa Romea limarijom i plastikom. Isam na skladištu uvijek raspolaže s 100.000 tisuća gotovih proizvoda za potrebe svjetskog tržišta. Firma je smještena u blizini Milana.

Više informacija na: www.isam.it

BT Flex

BT Flex talijanska je firma članica renomirane grupacije Witzenmann s dugogodišnjom tradicijom i pozicijom tržišnog lidera u proizvodnji fleksibilnih cijevi za auto industriju i za termo-hidrauličnu upotrebu.

Više informacija na: www.bt-flex.com

Sanden

Japanski proizvođač kompresora za automobilske klima uređaje. Kompletan proizvodni asortiman ide u prvu ugradnju u Audi/VW, Peugeot, Renault, Fiat, Opel te dalekoistočna vozila. Osim distribucije u BiH ovlašteni smo distributer za zamlje bivše Jugoslavije i Albaniju.

Više informacija na: www.sanden-europe.com

Herth+Buss

Njemački proizvođač koji u svom asotrimanu ima tri brenda: Elparts, Heavyparts i Jakoparts. Elparts - autoelektrika za putnička europska vozila, Heavyparts - autoelektrika za teretna vozila i Jakoparts - kompletan asortiman autodijelova za dalekoistočna vozila. Vrhunski kvalitet proizvoda i konkurentne cijene.

Više informacija na: www.herthundbuss.com

Autoclima

Talijanski proizvođač rezervnih dijelova i komponenti za automobilske klima uređaje te kompletnih klima uređaja za poluteretna i teretna vozila i vozila za prijevoz putnika. Proizvođač rashladne tehnike za prijevoz hrane.

Više informacija na: www.autoclima.com

Facet

EPS je jedan od brandova firme Facet koji ima u svom asortimanu senzore za vozila i dijelove razvodnika paljenja.

Više informacija na: www.facet.it

Cofle

Svjetski renomirani proizvođač koji proizvodi kočione sajle, sajle za kvačila.

Više informacija na: www.cofle.com

AcRolcar

Renomirani brand koji u svom proizvodnom programu sadrži podizače stakal za vozila.

Više informacija na: www.acrolcar.it

Goodyear
Bosch
Topla
BP